Bedrijfsprofiel

Modern, betrouwbaar en snel

In Oosterhout, Noord-Brabant, vindt u ons bedrijf Deltastaal. We beschikken hier over een zeer geavanceerde bedrijfshal van 52.000 m2 voor de opslag en bewerking van  stalen balken, staf materiaal en kokers.
Een groot deel van onze producten worden geproduceerd bij dochter ondernemingen van ons moederbedrijf Salzgitter A.G. in Duitsland en worden vervolgens per schip rechtstreeks naar ons bedrijf, dat direct is gelegen aan het Wilhelminakanaal, getransporteerd. 
We leveren staalproducten aan afnemers en bedrijven die actief zijn in de brede bouwwereld en de industrie door heel Nederland, maar ook elders in Europa en de Nederlandse Antillen.

Kwaliteit en zekerheid

Wij als onderneming  staan garant voor prima staalproducten. Zowel ons moederbedrijf Salzgitter A.G. als Deltastaal zijn al vele jaren ISO-gecertificeerd. Bovendien voldoet al het op voorraad liggende materiaal aan de EURO- en DIN-normen. Alle producten kunnen uit voorraad worden geleverd of voor u worden geproduceerd volgens het walsprogramma. Met een klik op deze speciale pagina ziet u meteen wanneer het door u gewenste profiel in productie gaat

Totale bewerking

We leveren u graag een gereed product. Daarom hebben we alle faciliteiten in huis om de voor u bestemde producten op maat te zagen, te knikken, om te buigen, te stralen, galvaniseren of meniën. 

Vrijblijvend een offerte?

Natuurlijk kan dat. Stuurt u ons uw gegevens per fax of e-mail en wij zorgen dat u per omgaande een passende aanbieding krijgt toegezonden.

Deltastaal - Staalleverancier van formaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Organisatieschema Salzgitter groep.

Bekijk via deze link het organisatieschema van de Salzgitter Groep.

 

 

 

Mocht u niet in het bezit zijn van  Adobe Acrobat Reader kunt u deze downloaden.